#

Als partner van Our Energy Foundation steunen wij projecten in Afrika. Dit doen wij door ieder jaar een percentage van onze winst te schenken aan deze stichting.

Over Our Energy Foundation
Een stroomvoorziening is in veel Afrikaanse landen geen vanzelfsprekendheid, laat staan een betrouwbare aansluiting. Our Energy Foundation voorziet instellingen en scholen in Afrika van een stabiele stroomvoorziening. Met onze projecten steunen we hen die het meest hulpbehoevend zijn. Wij ondersteunen daarom organisaties die een grote impact op de lokale bevolking hebben.

Make the difference!
Veel van onze projecten beschikken nog niet over elektriciteit, terwijl een kleine stroomvoorziening juist een enorm verschil kan maken. Tussen 18.00 en 19.00 treedt in Afrika de duisternis in. Het verlichten van een gebouwtje door een aantal Ledlampen zorgt er bijvoorbeeld voor dat er op scholen ’s avonds ook ouderenonderwijs kan worden gegeven. Of dat er in klinieken ook ’s nachts noodbehandelingen kunnen worden uitgevoerd, waar men anders tot de volgende ochtend had moeten wachten. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden tot digitaal onderwijs en het laden van de mobiele telefoon, in veel gevallen de enige mogelijkheid is voor contact met de buitenwereld en het regelen van bankzaken.

Dit is slechts een kleine greep uit al die manieren waarop een betrouwbare energievoorziening bijdraagt aan kwaliteit van leven. Kijk snel bij alle projecten hoe we nog meer het verschil maken!

Nieuwsgierig naar Our Energy Foundation? Klik hier!